Άγρια όργια με τη γυναίκα του και τον Mick Jagger και μια ανεπανάληπτη ερωτική φιλία με την Elizabeth Taylor είναι οι βασικοί πυλώνες βιβλίου για τις σεξουαλικές περιπέτειες του David Bowie.

Το βιβλίο της συγγραφέως Wendy Leigh, με τίτλο «Bowie: The Biography», ισχυρίζεται ότι ο Bowie ήταν μανιακός του σεξ. Και μάλιστα η συγγραφέας αμφισβητεί ότι ο Bowie απλά πειραματιζόταν με το σεξ, και ισχυρίζεται ότι ήταν εμμονικός νάρκισσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγγραφέας σε αυτή την αμφιλεγόμενη βιογραφία ακολουθεί το νήμα των σχέσεων του τραγουδιστή από την Αμερικανο-κύπρια πρώτη του σύζυγο, Angie μέχρι την μούσα και μεγάλη του αγάπη, την Iman. Σύμφωνα με τις πηγές της Wendy Leigh, ο Bowie είχε την αξίωση να περάσουν από το κρεβάτι του (που αποκαλούσε pit – δηλ. λάκο) όσοι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ήταν δυνατό.

Φήμες ήθελαν να έχει κάνει ερωτική σχέση με τις Elizabeth Taylor, την Bianca Jagger, την Marianne Faithfull και την Susan Sarandon. Επίσης, λέγεται ότι είχε κάνει δεσμό με την Oona Chaplin, τη χήρα του Charlie Chaplin και 20 χρόνια μεγαλύτερη του Bowie, όταν έπαιζε τον Elephant Man το 1980.

Όταν γνώρισε την Iman, πάντως, ο Bowie είχε παραδεχτεί ότι έβγαζαν ονόματα στα παιδιά τους από το πρώτο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


H Αμερικανο-κύπρια πρώτη σύζυγος του Bowie, Angie, περιγράφεται από τη συγγραφέα ως μηχανή του σεξ. Η 66χρονη σήμερα Άντζι, πήρε διαζύγιο από τον Ντέιβιντ Μπάουι το 1980 έπειτα από 10 χρόνια γάμου, και έχουν έναν γιο!


Ανάμεσα στους δεσμούς του Μπόουι αξιοσημείωτο είναι το ειδύλλιο με την χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, Ούνα, που ήταν είκοσι χρόνια μεγαλύτερη του.


Φήμες ήθελαν τον Μπόουι να έχει υπάρξει και με τον Λου Ριντ, μέλος των The Velvet Underground τη δεκαετία του 1960.


Ο Ψηλός Λευκός Δούκας λάτρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στα μέσα της δεκαετίας του 70. Η συγγραφέας περιγράφει τη σχέση τους ως «ερωτική φιλία» με ατελείωτες τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια των οποίων η Τέιλορ και ο Μπόουι κουτσομπόλευαν και αντάλλασσαν tips για makeup…

 
Η αμφιλεγόμενη βιογραφία της Wendy Leigh τον συνδέει και με τη διάσημη τραγουδίστρια Τίνα Τέρνερ!


Η εξωτική καλλονή από τη Νικαράγουα, Μπιάνκα Τζάγκερ – πρώτη σύζυγος του Μικ Τζάγκερ – κολλητού φίλου του Μπόουι…


Νυχτοπερπατήματα με την Μπιάνκα Τζάγκερ – θαμώνα του περίφημου Studio 54 στο οποίο είχε σκάσει κάποια στιγμή με ένα άλογο!


Με την ηθοποιό Σούζαν Σάραντον φημολογείται ότι είχε περίπου 3 χρόνια σχέση…


Με την τραγουδίστρια Μαριάν Φέιθφουλ


Η τραγουδίστρια Ronnie Spector, πρώην γυναίκα του μουσικού παραγωγού Phil Spector, θυμάται πως πίσω στο 1976 θέλησε να του πάρει αυτόγραφο και τον βρήκε ολόγυμνο να την περιμένει στο διαμέρισμά του.


Σύμφωνα με τον Τόνι Ζανέτα, βοηθό και εραστή του τραγουδιστή (σύμφωνα με την εν λόγω βιογραφία) ο Μπόουι ήταν περισσότερο νάρκισσος παρά γκέι, δεν τον ενδιέφερε με ποιον θα έκανε σεξ, αρκεί να ήταν εκείνος ο πρωταγωνιστής, το πρόσωπο που λατρεύεται. Πάντως όταν γνώρισε το μοντέλο Ιμάν έκλεισε ερμητικά την πόρτα στις εμμονές του!


H πρώτη σύζυγος Angie μάλιστα είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της για το πρωί που υποτίθεται ότι είχε πιάσει γυμνούς και μεθυσμένους στα πράσα τον Bowie στο κρεβάτι με τον frontman των Rolling Stones, Mick Jagger. Η περιγραφή της σκηνής έχει γίνει πραγματικός … μύθος του ροκ.

Πηγή:life
Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης