Ένα τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή για το «Χαμόγελο του Παιδιού» οδηγεί τον τραγουδιστή, την εταιρεία Heaven και τον συνθέτη Νίκο Μανδαράκη στα δικαστήρια.

Τρεις αγωγές συνδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την «Espresso», με τον συνθέτη να στρέφεται κατά της δισκογραφικής εταιρείας, εκείνη κατά του τραγουδιστή και αυτός με τη σειρά του κατά του συνθέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα καλό πήγα να κάνω, όπως πολλές φορές έχω πράξει στο παρελθόν, και θα βρω και τον μπελά μου» λέει απογοητευμένος στην εφημερίδα ο Λευτέρης Πανταζής. Το μπέρδεμα προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Θεόδωρος Μακρίδης.

Όλα άρχισαν όταν ο Μανδαράκης επικοινώνησε με τον Πανταζή προτείνοντάς του να συμμετάσχει σε έναν δίσκο για το «Χαμόγελο» λέγοντας ένα τραγούδι. Θα ήταν 12 τραγούδια με 12 επώνυμους καλλιτέχνες. Του ζήτησε να στείλει το τραγούδι να το ακούσει. Πράγματι, το έστειλε και ο Πανταζής το έφτιαξε με δικά του έξοδα όλο. Πρόκειται για το «Αν με δείτε, να της πείτε». Τελικά το cd φτιάχτηκε με 6 τραγούδια και κυκλοφόρησε…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης