«Έχω ολοκληρώσει τη θεραπεία για τον εθισμό μου στο αλκοόλ, κάτι που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να γίνω ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να γίνω».

Με αυτά τα λόγια ο Ben Affleck χαιρετίζει τη νέα του ζωή και το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός συνεχίζει γράφοντας: «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητείς βοήθεια, όταν τη χρειάζεσαι, και να είμαι μία πηγή δύναμης για καθέναν στον κόσμο που χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

Ο πρωταγωνιστής του «Justice League» δεν έχασε καιρό και προσπαθεί πλέον να περνάει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον 44χρονο ηθοποιό, ντυμένο κάζουαλ, να παίρνει τις κόρες του, την 11χρονη Βάιολετ και την 8χρονη Σεραφίνα, από το σχολείο.

Όπως έγραψε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, αισθάνεται τυχερός που έχει την αγάπη της οικογένειας και των φίλων του, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας των παιδιών του Τζεν «που με υποστηρίζει και φροντίζει τα παιδιά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύζυγός του Jennifer Garner χώρισαν τον Ιούνιο του 2015, αλλά το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν «παγώσει» τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου. Τότε είχε διαρρεύσει ότι ο ηθοποιός διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των παιδιών του Κριστίν Ουζουνιάν.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης