Για την κρίση, τους ανθρώπους αλλά και την καριέρα της μίλησε η Γλυκερία σε συνέντευξη της στον Αχελώο tv.

Η Γλυκερία, σταθερή αξία στο χώρo, υπογράμμισε την ανάγκη της διασκέδασης αυτή την περίοδο που η χώρα και ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολα, αλλά και την αγάπη που εισπράττει καθημερινά απ’αυτούς που την ακολουθούν στα βήματα της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος που μ’αγαπάει με ακολουθεί, είναι σημαντικό να διασκεδάζει κάποιος μέσα από την μουσική και το τραγούδι και όχι για απλά να μας δοξάζουν, πρέπει να δώσουμε ένα διέξοδο στον κόσμο να χορέψει και να τραγουδήσει».

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει ο Έλληνας την διασκέδαση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ίδια δήλωσε ότι έχει επηρεαστεί αλλά θα ψάξει να βρει διεξόδους. «Έχω κάνει πολλά πράγματα έχω εμφανιστεί σε όλους τους χώρους και με όλες τις ορχήστρες έχω ζήσει τον Έλληνα στα όλα του, όπως αλλάζει η κοινωνία αλλάζει και η συμπεριφορά του κόσμου, προσπαθεί να ανταπεξέλθει, επηρεάζεται αλλά έχει την ανάγκη να αντιδράσει να είναι ειλικρινής, εγώ μέσα από την δουλειά μου είμαι ειλικρινής και ο κόσμος το εισπράττει».

Η Γλυκερία εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον, ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που θα αλλάξουν τα πράγματα: «Εμείς θα αλλάξουμε τα πράγματα, έχουμε ξυπνήσει οι εποχές το απαιτούν και ίσως έτσι έπρεπε. Μασήσαμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε συνήθειες που είχαμε στο παρελθόν, και είναι γεγονός πως τώρα πια ο Έλληνας βλέπει την ουσία. Θα παίξουμε το ρόλο μας και θα πρέπει τον παίξουμε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης