Ο Σταμάτης Φασουλής εξέφρασε την άποψή του για το θέμα που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, σχετικά με τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί ηθοποιοί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός δήλωσε: «Θα ήθελα να προστατεύσουμε το θέατρο, να αναλάβει η Δικαιοσύνη και μόνο η Δικαιοσύνη, να πάψει να γίνεται αυτό μια τσιχλόφουσκα σε όλες τις πρωινές εκπομπές, ό,τι είναι να λεχθεί να λεχθεί εκεί που πρέπει, όπως πρέπει, να συμπαρασταθούμε στα θύματα, αλλά από κει και πέρα το να αναπαράγουμε το θέμα το βρίσκω λάθος. Δεν λέω να είμαστε σιωπηλοί, να είμαστε ενεργοί, αλλά να σταματήσουμε να αναπαράγουμε το θέμα γιατί το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό. Όταν έχεις να καταγγείλεις κάτι, το καταγγέλλεις στον εισαγγελέα. Και αυτό έχω να πω για τα διάφορα social media όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού. Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη του; Κατηγορούν, καταδικάζουν, άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι. Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στην αρχή της καριέρας μου υπήρχε κάτι θρασύδειλο, δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν έχω καλή εντύπωση για το παρελθόν μου. Δεν έχω παράπονο από τον τρόπο που με δέχτηκαν αλλά από τον τρόπο που με δέχτηκα να κάνω όλη αυτή τη ζωή που έκανα. Θα μπορούσα να προσέξω περισσότερο την πνευματική μου διατροφή. Νόμιζα ότι ήμουν στη μαρκίζα πρώτο όνομα, από μικρό παιδί ήμουν ψωνάρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης