Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ζευγάρι στην ζωή για πάρα πολλά χρόνια στο παρελθόν, πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Ντόλυ, η προξενήτρα» και φωτογραφίζονται στο Hello. Ο δημοφιλής ηθοποιός για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να γίνει ερασιτέχνης αγρότης στην Μεσσηνιακή Μάνη.

Στην Μεσσηνιακή Μάνη έχετε δημιουργήσει μια αγροτουριστική μονάδα με την Βίκυ Σταυροπούλου, σε μια εποχή που λίγοι θα το σκέφτονταν. Πώς προέκυψε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα όμορφο μέρος στην Μυτιλήνη και είχα πάντα στενή επαφή με την φύση. Ακόμα και όταν έμενα σε μικρά σπίτια στην Αθήνα, είχα γλάστρες. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω ένα κτήμα,κατάλαβα ότι παίζω πιο ωραία».

Πώς ακριβώς παίζεις;

«Τώρα ας πούμε σκάλισα και ετοίμασα τα μποστάνια για την καλοκαιρινή παραγωγή. Έχω καλούς φίλους όπως ο Χρήστος από την Θεσσαλία, που μου στέλνει βιολογικούς, παλιούς ελληνικούς. Φύτεψα τα κυπελλάκια μου, ντομάτες,μελιτζάνες,πιπεριές και περιμένω να βγουν τα φυτά για να τα μεταφέρω στη γη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο σημαντικό στην καλλιέργεια και για τους παραγωγούς αλλά και για τους ερασιτέχνες αγρότες, όπως εγώ, είναι η χρήση φαρμάκων. Η αντίληψη που έχω είναι ότι γίνεται αλόγιστη χρήση από όλους. SOS. Είναι μεγάλο θέμα τι τρώμε».

Αν δεν ήσουν ηθοποιός , θα ήσουν αγρότης ή κάτι άλλο;

«Το να είναι κανείς αγρότης, είναι πολύ σκληρή δουλειά. Δεν νομίζω ότι θα άντεχα. Πολύ καθαρτική αλλά σκληρή, όταν εξαρτάται η επιβίωση σου από την γη. Πάντως θα μπορούσα να είμαι πολλά άλλα πράγματα. Καλός δ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης