Ένας φίλος από τα παλιά ήταν καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη σήμερα, ο Στέφανο Σαρτίνι, ο ιταλός σκηνοθέτης που έθεσε τα θεμέλια των γκλαμουράτων – κιτς show της τηλεόρασης στην δεκαετία του ’90.
Ειδικός σε θέματα «ανάλαφρης» τηλεόρασης ο Σαρτίνι σχολίασε τα τεκταινόμενα του 2011.

Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν την έχω δει ποτέ στην τηλεόραση μόνο ως φυσιογνωμία την ξέρω. Γιατί να μη θέλω να συνεργαστώ μαζί της; Βλέπω πως έχει όρεξη και μπορεί να κάνει πράγματα».

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια:

«Την Ζέτα την έβαλα το ’92 εγώ στην τηλεόραση, όταν ήταν 14 ετών. Τότε είχε έρθει ένα μικρό κορίτσι και την είχα βάλει στους τίτλους του “Ciao”. Σήμερα δεν την έχω δει γιατί δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση. Η Ζέτα είχε ένα προαίσθημα πως ήταν κάτι από τότε. Έχει ταλέντο και μπορεί να κάνει πολλά βήματα μπροστά. Είναι νέα, φρέσκια και όμορφη».

Για τα πρωινάδικα και την Ελένη Μενεγάκη είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα πρωινά τα βλέπω, αλλά τα θεωρώ βαρετά. Δεν υπάρχει κάτι πρωτότυπο. Για την Ελένη χρόνια το λέω πως πρέπει να πάει στη βραδινή ζώνη. Την παρακολουθώ τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη και με κούρασε, είναι ό,τι πρέπει για να πάει στη βραδινή ζώνη».

Τι έχει να προτείνει λοιπόν:

«Θα πρότεινα να γίνει κάτι διαφορετικό σ’ αυτή τη ζώνη, γιατί όλοι κάνουν ακριβώς το ίδιο concept και σχολιάζουν τα ίδια θέματα όλα τα κανάλια. Είναι πολύ στατικό όλο αυτό, κάθονται 2 ώρες σε μία θέση και αυτό κουράζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης