Η Στέλλα Καλλή στην προσωπική της ζωή έχει ζήσει έντονους έρωτες, που πάντα τελείωναν άσχημα. Με τον καιρό έμαθε από τα λάθη της και πλέον βάζει την αγάπη πάνω από το πάθος.

«Έχω ζήσει μεγάλα και καταστροφικά πάθη. Ευτυχώς, όχι πολλά. Καθώς, όμως, έχει περάσει ο χρόνος, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έμαθα πολλά πράγματα που ευνόησαν τις μετέπειτα επιλογές μου. Τα μεγάλα πάθη, τις περισσότερες φορές, στηρίζονται πιο πολύ στη φαντασία μας και στις αδυναμίες μας και όχι τόσο στην πραγματικότητα. Πλέον το μόνο που ονειρεύομαι είναι να βιώνω μεγάλες αγάπες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλέγει καριέρα ή οικογένεια;

«Είμαι άνθρωπος που αναζητώ την ισορροπία και δεν θα έδινα προτεραιότητα μόνο στη δουλειά μου, αμελώντας την προσωπική μου ζωή. Ούτε βέβαια το αντίθετο. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός και των δύο φέρνει την αρμονία στη ζωή».

Για τη συνεργασία της με τον Φοίβο είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συνεργασία με τον Φοίβο δικαίωσε τα χρόνια εκείνα που πέρασα πολύ δύσκολα περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για μια σοβαρή δισκογραφική πρόταση. Ήταν η εποχή που είχα τελειώσει τις σπουδές μου στη Νέα Υόρκη και μετακόμισα στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζω κανέναν. Τα χρόνια που έψαχνα την άκρη του νήματος, θα τολμούσα να πω ότι ήταν ψυχολογικά επώδυνα. Όταν, λοιπόν, μπήκε ο Φοίβος στη ζωή μου, όλα ανατράπηκαν. Και αυτό σίγουρα ήταν μια δικαίωση!».

ΠΗΓΗ: HELLO

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης