Τις παραλίες προτίμησαν οι μισοί Έλληνες αυτό το Σαββατοκύριακο, το πλατσούρισμα, το μαύρισμα και το φραπέ. Για τους πιο αθλητικούς και… περιπετειώδεις τύπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ρακέτες και κολύμπι.

Στην Αθήνα, με το θερμόμετρο να «χτυπάει» κόκκινο στους 35 βαθμούς Κελσίου, οι «ψηφοφόροι» πλημμύρισαν τις κοντινές παραλίες. Μέσα στον καύσωνα της πόλης, το τελευταίο πράγμα που τους απασχολούσε ήταν οι κάλπες. Πολιτικές συζητήσεις των νέων που άκουγες “παραθίν’ αλός” ήταν του τύπου: «Παιδιά τα μάθατε; Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί ο ήλιος του είναι πράσινος!»  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, αυτό το τριήμερο δεν φάνηκε να εξελίσσεται διαφορετικά από τα προηγούμενα τριήμερα του Αγίου Πνεύματος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το κέντρο ήταν στην κυριολεξία άδειο από κόσμο, ενώ μεγάλο ήταν το κυκλοφοριακό χάος που επικρατούσε στους δρόμους για τη Χαλκιδική και τις πανέμορφες παραλίες της.

Στα νησιά, τα ξενοδοχεία είχαν 100% πληρότητα και στα πλοία δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα. 

Στη Ψαρού της Μυκόνου –όλως περιέργως- φαίνεται να έχουν… μεταφέρει τα εκλογικά τους δικαιώματα οι περισσότεροι κοσμικοί Αθηναίοι! Γνωστά μοντέλα στο πλευρό νεαρών -και όχι μόνο- επιχειρηματιών, σχεδιαστές, «περσόνες» της τηλεόρασης και πολλοί αθλητές από το χώρο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου δεν παρέλειψαν να δώσουν το παρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μόνη που έκανε την… διαφορά ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σνόμπαρε τους κοσμικούς της Μυκόνου και σάλπαρε για Κεφαλονιά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης