Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ, όπου απόψε διεξάγεται ο 65ος διαγωνισμός του μουσικού θεσμού. 

Με την εμφάνιση της Κύπρου, την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo» θα ανοίξει η αυλαία του μουσικού διαγωνισμού ενώ το τραγούδι της Ελλάδας με ερμηνεύτρια τη Stefania (Στεφανία Λυμπεράκη) θα παρουσιαστεί στη 10η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαια η βραδιά απόψε έχει ακόμη να αναδείξει ένα σημαντικό event. Οι διοργανωτές του εφετινού διαγωνισμού της Eurovision έχουν ετοιμάσει μία θεαματική δράση, ένα πάρτι που θα λάβει χώρα σε ταράτσες του Ρότερνταμ με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων.

Έτσι η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι πέντε νικητές της Eurovision, θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof». Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που θα τραγουδήσει το «My Number One» (Ελλάδα 2005), οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς είναι οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται στη σκηνή της Eurovision δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στον μουσικό θεσμό με το τραγούδι «My number one».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης