Άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας και της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν μου αρέσει καθόλου μία safe κατάσταση, το βαριέμαι πάρα πολύ αυτό. Όπως δεν μπορώ να αφήσω να ρουτινιάσει η καθημερινότητά μου, η δουλειά μου και οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνομαι, έτσι δεν μπορώ να αφήσω να ρουτινιάσει και η σχέση μου. Η ρουτίνα είναι και ο κύριος λόγος για να χωρίσω», είπε, ενώ πρόσθεσε πως «η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε πεντέμισι χρόνια» είπε ο νεαρός παρουσιαστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκμεταλλεύτηκε την αναγνωρισιμότητά του για να κερδίσει μία γυναίκα; «Μπορεί να ακουστεί κάπως, αλλά δεν δυσκολευόμουν πριν στο να βγω και να γνωρίσω κάποια. Και θεωρώ ότι δεν αρκεί σε αυτό η εξωτερική εμφάνιση, γιατί μπορείς εύκολα να πλησιάσεις κάποια, αλλά μπορείς, το ίδιο εύκολα, και να την απομακρύνεις».

Για ποιο λόγο θα απατούσε τη σύντροφό του; «Στην απιστία δεν υπάρχουν κανόνες! Ο μόνος κανόνας είναι το τι θέλουμε ανά περίοδο στη ζωή μας. Όταν, λοιπόν, είσαι σε σχέση αλλά ταυτόχρονα είσαι πάνω στην αλλαγή, τότε μπορείς να απατήσεις. Τουλάχιστον έτσι λειτουργώ εγώ. Αν καταλάβω ότι κάτι έχει τελειώσει, μου έχει τύχει να βρεθώ παράλληλα σε μία κατάσταση- για μικρό χρονικό διάστημα- μέχρι να τελειώσει το προηγούμενο».

Πηγή: Down Town Κύπρου
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης