Ο Θωμάς Χρυσοχοΐδης, φωτογράφος των σταρ και σκηνοθέτης, ήταν καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του zougla radio «Κορίτσια στην πρίζα» με τις Μένια Κούκου και Χριστιάνα Κοχλατζή.

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος φωτογράφος αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη show biz, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, του χρωστάνε χρήματα τόσο τα κανάλια όσο και τα περιοδικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mίλησε επίσης για τους σταρ που έχει φωτογραφίσει και για τα παράπονά τους κατά καιρούς. Αναφέρθηκε στην Έρρικα Πρεζεράκου και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί, καθώς, όπως υποστήριξε, της είχαν κάνει πολύ photoshop σε μία φωτογράφιση περιοδικού, με αποτέλεσμα να την «πληρώσει» αυτός. Από την άλλη, αυτός που δεν θέλει καθόλου ρετούς στις φωτογραφίσεις, είπε ότι είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Τέλος, μίλησε για τον Ηλία Ψινάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο δύσκολο συνεργάτη, ενώ επεσήμανε ότι σε μια φωτογράφιση για τους Fab5, είχε έρθει με το προσωπικό του όπλο και είχε ζητήσει μάλιστα να φωτογραφηθεί και με αυτό!

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κακή «χημεία» που υπήρχε ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και τον Τρύφωνα Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, λόγω της γνωστής αντιπάθειας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε απόσπασμα της εκπομπής:

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης