Στις γυναικείες φυλακές Θήβας η Βάνα Μπάρμπα και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, 01:10
Στις γυναικείες φυλακές Θήβας η Βάνα Μπάρμπα και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής
Της Σπυριδούλας Κάμπου

Τις πύλες των γυναικείων φυλακών στη Θήβα πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για το τι έχει συμβεί!

Το govastileto.gr ακολουθώντας τη Βάνα Μπάρμπα σε αυτή τη διαδρομή με ιδιαίτερο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σας παρουσιάζει όλα όσα κάνει καιρό τώρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Γλυφάδας, η ηθοποιός προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να συμβάλλει στο να μοιράσει απλόχερα χαρά και αγάπη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Φανερά ευαισθητοποιημένη με γυναίκες που βρίσκονται εσώκλειστες στη φυλακή, μην εξετάζοντας τους λόγους, η Βάνα Μπάρμπα αποφάσισε με αφορμή τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, να διοργανώσει για εκείνες μία μεγάλη γιορτή. Σύμμαχός της ο Λευτέρης Πανταζής, που δέχτηκε από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα της καλής του φίλης, να δώσει το «παρών» του και να τραγουδήσει για τις κρατούμενες. Μαζί τους και η Μαρία Καρλάκη αλλά και ένα επιτελείο μουσικών και ηθοποιών, που ενώνοντας τις δυνάμεις τους, κατάφεραν να μοιράσουν χαμόγελα...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, 01:12