Καλεσμένη ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη», η ίδια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας.

Αυτό το καλοκαίρι η 32χρονη ηθοποιός θα συνεργαστεί με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού στην παράσταση «Μαρινέλλα-Το μιούζικαλ». Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Σταμάτης Φασουλής. Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιασμένη από το γεγονός, ρώτησε την Κατερίνα πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία: «Με πήρε τηλέφωνο ο βοηθός του Σταμάτη Φασουλή. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του και είναι πολύ σπουδαία συγκυρία για μένα, γιατί γνωρίζω ανθρώπους που δεν γνώριζα. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω σε κάτι που έχει σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Σήμερα θα γίνει και η γνωριμία μου με την Μαρινέλλα -μόλις φύγω από εδώ, το μεσημέρι- την οποία φυσικά θαυμάζω απεριόριστα. Ανυπομονώ!» είπε με ένα πλατύ χαμόγελο η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 29χρονη ηθοποιός, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, που φυσικά έχει και επιπτώσεις στο καλλιτεχνικό στερέωμα: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και κυρίως για τους νέους ανθρώπους που ξεκινούν τώρα». Ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στο καθεστώς που επικρατεί: «Υπάρχει μια πολύ άσχημη κατάσταση. Να μη συζητήσω καλύτερα και την κατάσταση στην τηλεόραση, που είναι ανύπαρκτη ή τις αμοιβές που προτείνονται σε αυτή που είναι ανύπαρκτες επίσης. Στο θέατρο πάντα ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά τώρα είναι πολύ χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στις συγκεντρώσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Σύνταγμα, όπου και η ίδια έχει παρευρεθεί: «Υπάρχουν επιτροπές που συζητούν τα διάφορα θέματα και τα βάζουν στο τραπέζι. Γενικότερα θα ήθελα να είμαι πολύ περισσότερο εκεί, απ’ όσο είμαι τώρα. Αλλά υπάρχει πολύ θετικό κλίμα, γιορτινό ώρες-ώρες θα έλεγα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

Πηγή : yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης