Απίστευτο και όμως αληθινό… Στο Αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας παίζεται η νέα πράξη στη σχέση Τζούλιας Αλεξανδράτου – Χρήστου Ψωμόπουλου.

Στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας μεταφέρθηκε και η Τζούλια Αλεξανδράτου λίγο πριν από τις 19:30, μετά από μήνυση που δέχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τον Χρήστο Ψωμόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή αοιδός – μοντέλο συνοδευόταν από τον συνεργάτη της, Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος έχει και ο ίδιος υποβάλει μήνυση στον Χ. Ψωμόπουλο, καθώς και ο Χ. Ψωμόπουλος σε αυτόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χ. Ψωμόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ αύριο θα πρέπει να παρουσιαστεί στο ναυτικό.

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, στο τμήμα οδηγήθηκε ο Χρήστος Ψωμόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να μπει στο νέο σπίτι της Τζούλιας στην Εκάλη. Η Τζούλια κάλεσε η ίδια την Άμεσο Δράση και δύο περιπολικά που έφτασαν στο σημείο οδήγησαν τον Χρήστο Ψωμόπουλο στο τμήμα. Ο νεαρός επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί κατά την προσπάθειά του να μπει στο σπίτι και έτσι έξω από το τμήμα βρέθηκε και ασθενοφόρο, για να τον περιθάλψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο σενάριο. Σύμφωνα με αυτό, το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα μαζί, παρά το γεγονός ότι η Αλεξανδράτου είχε υποβάλει μήνυση κατά του Ψωμόπουλου, και κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Τζούλια πήρε το αυτοκίνητο του Ψωμόπουλου για να πάει να πάρει κουρτίνες ενώ τότε πήγαινε στο σπίτι της ο συνεργάτη της, Μένιο Φουρθιώτης. Τότε ανοίγοντας την πόρτα ο Ψωψόπουλος τραυμάτισε τον συνεργάτη της Τζούλιας, και γι’ αυτό βρισκόταν  το ασθενοφόρο έξω από το Α.Τ. της Νέας Ερυθραίας.

Ο Μ. Φουρθιώτης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου του τοποθετήθηκε κολάρο, ενώ μήνυσε τον Χ. Ψωμόπουλο.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ… Mετά από δύο ώρες κατέφθασε στο τμήμα και η Τζούλια με τον Μένιο Φουρθιώτη, προκειμένου να κάνουν κάποιο συμβιβασμό..

Εμείς, απλώς να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι εθεάθη πριν από δύο μέρες σε γνωστή καφετέρια της Κηφισιάς και όλα έδειχναν ότι είναι και πάλι μαζί.

Στο video που ακολουθεί, θα δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Χρήστου Ψωμόπουλου αλλά και την Τζούλια με τον Μένιο Φουρθιώτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης