Στο νοσοκομείο ο Αλέκος Τζανετάκος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009, 19:45
Κορίνα Ασλανίδου
Στο νοσοκομείο ο Αλέκος Τζανετάκος
Ο άνθρωπος, που έκανε πολλούς να γελάσουν με το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και τις καρπαζιές που έχει «εισπράξει» από όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές του, τις τελευταίες ημέρες δίνει τη δική του μάχη… παλικαρίσια.

Ο Αλέκος Τζανετάκος αυτή τη φορά αντιμετωπίζει ένα «χαστούκι» της ζωής και προσπαθεί να βγει και πάλι νικητής.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου νοσηλεύεται σε δωμάτιο της 12ης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Η περιπέτεια με την υγεία του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2006, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή, η οποία διήρκεσε δέκα ώρες. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα και στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς οι δυο του αδερφές, Καίτη και Νινή, οι οποίες του δίνουν κουράγιο…

Ο Αλέκος Τζανετάκος δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του και την μεγάλη όρεξη για ζωή… Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, θέλει σύντομα να επιστρέψει στο αγαπημένο του εξοχικό στο Κιάτο, να καθίσει στην αυλή και να εξιστορεί στους φίλους του τα όμορφα χρόνια που πέρασε πλάι σε πολύ σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου.

Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά…

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009, 20:30