Ο διάσημος σκηνοθέτης James Cameron αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Jeremy Renner βρέθηκαν στο Πεκίνο, για την τελετή έναρξης του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ του Πεκίνου, που έγινε τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Ο James Cameron, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Suzy Amis, περπάτησε στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για την περίσταση και αργότερα ανέβηκε στο βήμα, για να απευθυνθεί στο κοινό που τον καταχειροκρότησε. Ο Cameron στην ομιλία του επαίνεσε τη διοργάνωση του φεστιβάλ, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά, και υπογράμμισε πως νιώθει τιμή που συμμετέχει σ’ αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κόκκινο χαλί της έναρξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Πεκίνου περπάτησαν επίσης και η γοητευτική ηθοποιός Zhang Ziyi, ο γνωστός ηθοποιός από το Χονγκ Κονγκ, Andy Lau, ο οποίος συνοδευόταν από την ηθοποιό Deanie Ip και τη σκηνοθέτιδα Ann Hui. Ακόμη, στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ παραβρέθηκαν ο Κινέζος σκηνοθέτης Feng Xiaogang, η ηθοποιός Fan Bingbing και ο σκηνοθέτης Tsui Hark από το Χονγκ Κονγκ.

Στη διάρκεια της τελετής έναρξης, χορευτές ερμήνευσαν επί σκηνής τα έργα «A Dream in the Forbidden City» και «Thousand-hand Bodhisattva». Το πρωί της εναρκτήριας ημέρας του φεστιβάλ προβλήθηκε η ταινία «The Avengers».

Πηγή: ant1
Eπιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης