Τις προσωπικές στιγμές του άτυχου ηθοποιού ξεπουλάνε επιτήδειοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κανάλια και δημοσιογράφοι δέχονται και καταγγέλλουν τηλεφωνήματα από αγνώστους, που τους προσφέρουν “υλικό” με τις προσωπικές στιγμές του Νίκου Σεργιανόπουλου έναντι αδράς αμοιβής.

Το “παζάρι” ξεκινά από το ποσό των 1.000 Ευρώ. Η τιμή όμως είναι διαπραγματεύσιμη, ανάλογα με το τι θέλει κανείς να αγοράσει. Το υλικό είναι σε μορφή βίντεο και φωτογραφιών και είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, κανένα κανάλι ή εφημερίδα δεν έχει δεχθεί να αγοράσει το υλικό αυτό. Αντιθέτως, ίσως και για πρώτη φορά σε όλη αυτή τη δυσάρεστη ιστορία, οι άνθρωποι των ΜΜΕ κατήγγειλαν αμέσως το συμβάν.

Δεκαπέντε μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου συνεχίζεται η κατακρεούργηση της ζωής και της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, ο οποίος σε όλη του τη ζωή, προσπαθούσε να κρατάει τα πάθη και τις αδυναμίες του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παναγία μου, μην πεθάνω και με κάνουν σούργελο!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη στο Mega, κλείνοντας μέσα σε μία πετυχημένη φράση τις σκέψεις όλων μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης