Τον «Top Chef» της Ελλάδας ψάχνουν στον ΑΝΤ1, αλλά οι μάγειρες φαίνεται πως δεν έχουν τον νου τους στο ψητό αλλά στο… κοκό! «Είχα βάλει στόχο τον ποπό σου» είπε ένας από τους φιναλίστ του τελικού στην κοπέλα που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Μαρία Λεόνοβα, η μόνη γυναίκα που κατάφερε να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό του «Top Chef», ήταν αυτή που αποχώρησε, αφήνοντας τρεις άνδρες στη «μάχη» του τελικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι κι αν κάποιος από τους φιναλίστ τής… τα έχωνε, λέγοντας ακόμα και ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει; Κάποιος άλλος τη… γλυκοκοιτούσε και δεν έχασε την ευκαιρία να της το πει τη στιγμή της αποχώρησής της.

«Μαρία, για ένα πράγμα στεναχωριέμαι: από την αρχή του παιχνιδιού είχα βάλει στόχο τον ποπό σου, αλλά τον έκοψε άλλος» είπε ο Αθηναγόρας -το φαβορί του τελικού- και συνέχισε: «Αλλά η ζωή συνεχίζεται και έξω. Το τηλέφωνο το έχεις, θα τα πούμε αλλιώς!».

Όπα της «πέσιμο» ο μάγειρας! Αλανιάρης ωσάν κόκορας στο κοτέτσι! Αλλά τι να κάνει κι αυτός; Όπως δήλωσε στο περιοδικό «People», χώρισε πριν από 1,5 χρόνο και από τότε… γιοκ. Λίγο το έχεις τόσο μεγάλο διάστημα μπακουρίασης; Να μη δει χαρά 26 χρόνων άνθρωπος; Τόσες ώρες κλεισμένος σε μια κουζίνα είναι…

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης