Σπιθαμή προς σπιθαμή μέτρησε το Καϊμακσταλάν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που αποφάσισε να πάει για σκι το περασμένο Σαββατοκύριακο και… κατάφερε να βγάλει τον δεξιό ώμο του! Ο παρουσιαστής θα μπει στο χειρουργείο, επειδή όμως δεν θέλει να λείψει από το «Πρωινό Mοu», θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο.

Το ατύχημα του Ουγγαρέζου «κάρφωσε» on air η Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια. Το τι δούλεμα «έφαγε» στην σημερινή εκπομπή δεν περιγράφεται, καθώς αποφάσισαν να σχολιάσουν το σχετικό δημοσίευμα της «Espresso»! Μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει ο Δημήτρης τι έπαθε… το παρεάκι δεν σταμάτησε να τον πειράζει και να γελάει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιδάκι κάνει αθλητισμό και τραυματίζεται! Θέλει να φύγει από την εκπομπή και ψάχνει λόγο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Λιάγκας και πρόσθεσε πως το μόνο που μπορεί να κάνει καλά ο Ουγγαρέζος είναι η… χιονοστιβάδα!

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, οι φίλοι του και ο γιατρός του χιονοδρομικού έσπευσαν στο πλευρό του, ενώ αργότερα του έβαλαν νάρθηκα, για να μείνει σταθερός ο ώμος. Αν και χρειάζεται χειρουργείο, δεν θέλει να μας… λείψει από την TV, οπότε θα παίρνει μόνο τα φάρμακά του και θα υποβληθεί σε επέμβαση τον Ιούνιο, μετά το τέλος του πρωινάδικου.

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης