Ποιος είδε την Ελεονώρα και δεν τη φοβήθηκε διαβάζοντας στο email σχόλια τηλεθεατή κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του «Hashtag»!

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της και σεβόμενη τους τηλεθεατές της, επιτέθηκε λεκτικά σε έναν συγκεκριμένα που προσπάθησε να τρολάρει με συκοφαντική διάθεση την ιστορία μιας κοπέλας που είχε πέσει θύμα βιασμού και είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή δεχόμαστε τα σχόλιά σας στο προφίλ της εκπομπής στο facebook και επειδή απάντησα σε ένα κύριο λέγοντάς του ότι γελοίος έως και μα@@@ας – να με συγχωρείτε για την έκφραση, η ώρα είναι περασμένη – έκανε retweet την απάντησή μου, σχολιάζοντας ότι σεβόμαστε τον τηλεθεατή. Τον τηλεθεατή τον σεβόμαστε.

Τους καραγκιόζηδες, όμως, που έχουν όρεξη να τρολάρουν την ιστορία μιας κοπέλας, που έχει έρθει εδώ, έχει περάσει επτά χρόνια ψυχανάλυσης για να ξεπεράσει τον βιασμό της, έχει δει τους βιαστές της να αθωώνονται, όχι. Τέτοια τρολ και τέτοια σχολιάκια σε μένα και στη σελίδα της εκπομπής μου δεν περνάνε. Οπουδήποτε αλλού ο κύριος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Πηγή:Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης