Στο προσκήνιο βγήκε το μεγάλο μυστικό που κρύβει η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο σύζυγός της Τζέιμς Μπρόλιν. Πρόκειται για το γεγονός ότι ο 42χρονος γιος του Τζέιμς Μπρόλιν, Τζες, είναι… άστεγος!

Την αποκάλυψη έκανε το National Enquirer, γράφοντας χαρακτηριστικά: «η μητριά του ζει σε ένα υπερπολυτελές μέγαρο στο Μαλιμπού με τον πατέρα του κι αυτός στους δρόμους. Ο Τζες Μπρόλιν νεότερος αδελφός του ηθοποιού Τζος Μπρόλιν, ασθενεί από παχυσαρκία και περιφέρεται στους δρόμους, ενώ αναζητάει τροφή μέσα στους κάδους σκουπιδιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 72χρονο «Funny Girl», που ζει στο Χόλιγουντ και η περιουσία του ανέρχεται στα 100 εκατ. δολάρια, δεν έχει ασχοληθεί καν με τον 42χρονο, που κοιμάται σε μια χωματερή πίσω από ένα τοπικό εστιατόριο του Ojai στην Καλιφόρνια.

«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η θετή μητέρα και ο πατέρας του τον έχουν αφήσει να ζει στους δρόμους», λέει η Σούζαν Τρέγιο, φίλη του 42χρονου στο National Enquirer και συμπληρώνει: «Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του (ο ηθοποιός Τζος Μπρόλιν) θα πρέπει να τον βοηθήσει πολύ και σύντομα».

Δείτε τις φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης