¨Στον ¨πάγο¨ οι σχέσεις Ντενίση – Πολύζου¨

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, 19:54
¨Στον ¨πάγο¨ οι σχέσεις Ντενίση – Πολύζου¨
Ούτε καλημέρα δεν λένε πια η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ενώ για τα διαδικαστικά του διαζυγίου μιλάνε οι δικηγόροι τους.

Οι σχέσεις τους είναι στον ¨πάγο¨ και περιμένουν πια, να εκδοθεί το διαζύγιο, οι διαδικασίες του οποίου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όταν ρωτάνε τον δημοσιογράφο από τον Βόλο αν έχει παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, ο ίδιος με χαμόγελο απαντάει πως θέλει πολύ να την δει γιατί όλοι του έχουν πει τα καλύτερα λόγια.

Ο Σωτήρης Πολύζος, αν και δεν πιστεύουμε πως θα πάει στο θέατρο της πρώην συζύγου του, θαυμάζει και εκτιμά πολύ την ηθοποιό, παρ΄ όλο που ο γάμος τους δεν στέριωσε. Ο δημοσιογράφος δεν επισκέπτεται πια την Αθήνα τόσο συχνά όσο παλαιότερα και προτιμάει να ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να δει τον φίλο του Αλέξανδρο Συρόπουλο και την διάσημη Τουρκάλα belly dancer Tanyeli, οι οποίοι παντρεύτηκαν χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο Χολαργού. Ο επιχειρηματίας και ο δημοσιογράφος είναι φίλοι από παλιά… ωστόσο αν και ο Σωτήρης Πολύζος ήταν στα parties που έκανε το ζευγάρι στην Κωνσταντινούπολη, δεν ήταν στον πολιτικό τους γάμο.

Ο Βολιότης δημοσιογράφος μάλιστα έκανε χαμάμ στο Galatasaray μαζί με τον γαμπρό και τους φίλους του και όπως μάθαμε του άρεσε πολύ.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, 19:54