Το φως της δημοσιότητας είδε το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, στο οποίο βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να έχει συγκεντρώσει όλους τους παίκτες σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

«Σας κάλεσα σήμερα όλους μαζί, σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, γιατί υπάρχουν κάποιες εξελίξεις.» λέει ο παρουσιαστής, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους παίκτες όσο και στου πιστούς τηλεθεατές του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φήμες θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει αποχωρήσει οικιοθελώς από το παιχνίδι λίγο μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χάνταμπάκη λόγω της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που δεχότανε η τραγουδίστρια μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια κατήγγειλε στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών ότι δέχθηκε ψυχολογικό πόλεμο. Και παρότι δεν είχε αναφερθεί σε πολλά συγκεκριμένα πράγματα, είναι δεδομένο ότι αυτές οι συμπεριφορές από κάποιους συμπαίκτες της, επηρέασαν την απόφασή της να αποχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, ή όποιος άλλος από την οικογένειά της θελήσει να ταξιδέψει για να την συναντήσει στον Άγιο Δομίνικο, θα μπορεί να το κάνει μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης.

Σήμερα στην εκπομπή Happy Day, οι παρουσιαστές σχολίασαν αρχικά τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας πως «ο Στέλιος έδωσε τη συνέντευξη περίπου 12 ώρες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, πριν ανοίξει το κινητό του και άρα δε γνώριζε τίποτα για τις αντιδράσεις του κόσμου».

Στη συνέχεια, ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Η Ειρήνη είναι εκτός παιχνιδιού. Προσπάθησε ο Τούρκος παραγωγός να την πείσει να παραμείνει αλλά… η Ειρήνη δήλωσε οικειοθελή αποχώρηση αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Στο τρέιλερ για την αποψινή εκπομπή ο Σάκης Τανιμανίδης είναι με τα ίδια ρούχα που φορούσε και στην αποχώρηση του Χανταμπάκη».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σειρά του στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια λέγοντας:

«Από την πρώτη στιγμή, η Ειρήνη είχε μία φοβία να το πω, πονούσε συνέχεια, πεινούσε συνέχεια και ήθελε ντάντεμα, απαιτούσε από εσένα ντάντεμα και σου μετέφερε όλο αυτό το βάρος που είχε. Είναι δεκτό να έχεις μια ψυχολογική πίεση, να πεινάς, να πονάς, όλοι όμως. Αυτό το ντάντεμα μπορείς να το απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, από την οικογένειά σου.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πονάνε όλοι, πεινάνε όλοι, σίγουρα κάποιος πιο πολύ, δεν μπορεί να σου δώσει αυτό που θες, δεν μπορεί να στο δώσει 100%. Φτάνοντας σε ένα σημείο που κουραστήκαμε, απομακρυνθήκαμε γιατί δεν το καταλάβαινε, μόνο για αυτό. Η Ειρήνη θεώρησε ότι κάποια πράγματα που έχουμε μοιραστεί, εγώ τα έχω πει. Γιατί άκουγε μετά σπόντες, πάλι πίεση, πάλι, πάλι, πάλι… Θεώρησε ότι εγώ έχω μοιραστεί πράγματα, κάτι που είμαι σίγουρος ότι όταν βγει και δει τη στάση μου απέναντι στο πρόσωπό της, θα συνεχίσει να ισχύει αυτό που πίστευε πάντα για μένα, ότι και να πίστευε, αυτό μπορεί να το πει η ίδια, όχι εγώ. Πάντα έλεγα στην Ειρήνη έλα να λύσουμε τι σε στεναχωρεί, έλα εδώ, ποιο είναι το θέμα σου. Δεν ήθελε η Ειρήνη».

Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν όντως η ανακοίνωση που θα κάνει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες θα αφορά στην αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Πάντως κάτι τέτοιο πρόκειται να επηρεάσει κατά πολύ την ροή του παιχνιδιού καθώς δυο πολύ δυνατοί παίκτες των διασήμων θα βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, γεγονός που θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας στα αγωνίσματα.

Ωστόσο η παραγωγή του παιχνιδιού θα πρέπει να καλύψει με κάποιο τρόπο τη θέση της Ειρήνης με την προσθήκη νέου παίκτη κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί καθώς όπως είχε αναφέρει η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού θα ήταν άδικο για τους υπολοίπους παίκτες να μπει κάποιος καινούργιος.

Ο ΣΚΑΪ μέχρι σήμερα τηρούσε σιγήν ιχθύος αναφορικά με το ζήτημα, ωστόσο πριν από λίγες ώρες στην επίσημη σελίδα του Survivor, ανέβηκε το παρακάτω post.

Άραγε να θέλει ο ΣΚΑΙ να μπερδέψει τους τηλεθεατές ή η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραμένει στο παιχνίδι.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης