Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο συμβούλιο του νησιού δεν δίστασε να «αδειάσει» τους συμπαίκτες της και να στηρίξει την ομάδα των «μαχητών».

«Ήθελα να πάω στην άλλη ομάδα και γι’ αυτό προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει αυτό και για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι ότι θα ήθελα να βοηθήσω και ο δεύτερος είναι ότι όσο παρατηρώ τα παιδιά στο συμβούλιο, γιατί δεν συμβιώνω μαζί τους, είναι ειλικρινέστατα, λένε αλήθειες. Έχω νιώσει ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και την έχω καταπιεί πολλές φορές και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Εγώ θα ήθελα περισσότερη αλήθεια, να μιλάμε στρέιτ ο ένας στον άλλον» είπε η Ειρήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αμέσως μετά σχολίασε: «Εγώ αυτά τα ακούω για πρώτη φορά, δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο με την Ειρήνη. Θα ήθελα, αν έχει κάποιο παράπονο ή πρόβλημα από έναν από εμάς να μας το συζητήσει, έτσι θεωρώ εγώ».

Και ο Bo στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται αυτήν τη στιγμή. Νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσουμε λίγο παραπάνω, αν υπάρχουν προβλήματα που βασανίζουν τις σκέψεις και το μυαλό της Ειρήνης ή κάποιου άλλου και να βρεθούν οι λύσεις».

Δείτε το βίντεο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης