Οι κριτικοί μόδας «αποθέωσαν» το νυφικό που δημιούργησε για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ η Sarah Burton, «απόγονος» του Alexander McQueen και καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου, χαρακτηρίζοντάς το ως κομψό, κλασικό, μοντέρνο, άψογο, που συνδύαζε τα παραδοσιακά στοιχεία και την επισημότητα της περίστασης με τις σύγχρονες τάσεις της εποχές. «Ήταν μία αληθινή πριγκίπισσα» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Τι είπαν, όμως, οι λοιποί σχεδιαστές μόδας που δεν επιλέχθηκαν να δημιουργήσουν το νυφικό του αιώνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Karl Lagerfeld: «Είναι πολύ κομψή. Το φόρεμα είναι κλασικό και ταιριάζει πολύ με τη διακόσμηση του Αβαείου. Σχεδόν μου θυμίζει τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ, τους βασιλικούς γάμους στα 50s. Το μέγεθος της ουράς είναι καλό. Η δαντέλα είναι πολύ όμορφη. Μου αρέσει πολύ το πέπλο».

Christian Lacroix: «Μου αρέσει πάρα πολύ το νυφικό, είναι πιο απλό από ό, τι περίμενα. Αποτελεί έναν συνδυασμό του φορέματος της Γκρέις Κέλι το 1956 και της βασίλισσας Ελισάβετ το 1947. Μου αρέσει το κλασικό πέπλο και η τιάρα της βασίλισσας. Δεν έχει υπάρξει ωραιότερη. Και η κόκκινη στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι υπέροχη».

Hubert de Givenchy: «Το νυφικό είναι πολύ απλό και ωραίο. Είναι πολύ όμορφη. Η επιλογή της να φορέσει McQueen ήταν μία ωραία σκέψη, ένας φόρος τιμής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Donatella Versace: «Το νυφικό της Κέιτ ήταν πανέμορφο. Έδειχνε πραγματικά βασιλικό».

Elie Saab: «Ήταν ένα πολύ κομψό νυφικό, διακριτικό και αντίστοιχο του στιλ της. Θα μου άρεσε περισσότερο, αν είχε πιο πολύ όγκο και μεγαλύτερη ουρά».

Ann-Sofie Johansson, διευθύντρια σχεδιασμού στα H&M: «Το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον είναι πανέμορφο. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στον γάμο της. Το νυφικό ταίριαζε άψογα σε εκείνη και η Sarah Burton του Alexander McQueen ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Πιστεύω ότι η ανθοδέσμη της θα αποτελέσει τάση για τις μέλλουσες νύφες».

Διαβάστε επίσης: Έγινε τελικά πριγκίπισσα;
Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΠΗΓΗ: yupi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης