Ο Τόνυ Δημητρίου αυτήν την περίοδο μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο, καθώς παρουσιάζει στη Μεγαλόνησο ένα τηλεπαιχνίδι. Ωστόσο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, δεν κουράζεται από τα συνεχή ταξίδια που υποχρεούται να κάνει και νιώθει ευγνώμων που έχει δουλειά σε τέτοιους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

«Κουραστικό είναι να ψάχνεις για δουλειά. Κάθε εβδομάδα ξοδεύω τρεις ώρες στο αεροπλάνο και τέσσερις στο αεροδρόμιο, δηλαδή επτά ώρες την εβδομάδα σύνολο, αλλά πληρώνομαι, και από τη στιγμή που πληρώνομαι, κάνω τον σταυρό μου. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν χιλιόμετρα με τα πόδια για να πάνε στη δουλειά τους… Πηγαίνω στο αεροδρόμιο μέσα σε μία ώρα και έχω πτήση μιάμισης ώρας, ούτε σκάβω ούτε ιδρώνω. Μπορεί να έχει μια κούραση όλο αυτό, διότι αυτή η αλλαγή στην πίεση της απογείωσης και της προσγείωσης δημιουργεί μια κόπωση στον οργανισμό, αλλά είμαι ευγνώμων που δουλεύω. Δεν αντέχω να ακούω άτομα που έχουν δουλειά να γκρινιάζουν. Φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι γίνεται γύρω μας και πόσος κόσμος υποφέρει και ότι θα έκανε πολλαπλή προσπάθεια από αυτούς για τη δουλειά τους και τον μισθό τους» δήλωσε ο ηθοποιός και διευκρίνισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει οποιαδήποτε, προκειμένου να είναι σε θέση να εξασφαλίζει τα προς το ζην στην οικογένειά του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάθονται. Κυνηγώ τη δουλειά και όχι μόνο αυτήν του ηθοποιού. Κάποτε ήμουν ιδιοκτήτης κλαμπ και καφετέριας, αλλά όχι πια. Έχω φύγει από τη νύχτα εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, διότι ήθελα να αφιερωθώ περισσότερο στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Αυτήν τη στιγμή, δηλαδή, είμαι μόνο ηθοποιός, αλλά πραγματικά δεν θα διστάσω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, για να μη λείψει τίποτα από την οικογένειά μου. Αν αύριο με δεις ταξιτζή μπροστά σου, μη σου κάνει εντύπωση! Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

Πηγή: ΟΚ Κύπρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης