Την Jennifer Aniston την έχουμε συνηθίσει με το χαμόγελο στα χείλη. Η διάσημη ηθοποιός, όμως, έχει και την ευαίσθητη πλευρά της, την οποία δεν μπόρεσε εύκολα να συγκρατήσει, όταν άκουσε μια ασθενή που πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο του στήθους να της διηγείται τη συγκλονιστική της ιστορία.

Η 42χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Inova Alexandria» στη Virginia. Εκεί συνάντησε και την πρώην ασθενή, η οποία άρχισε να εξηγεί την περιπέτεια της με την ασθένεια, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του στήθους, στην οποία και είναι αφιερωμένος ο μήνας Οκτώβριος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονισμένη από την αφήγησή της, η Aniston συγκινήθηκε τόσο πολύ, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε λεπτό να σκουπίζει τα υγρά της μάτια, κάθε φορά που μια άλλη ασθενής έπαιρνε τον λόγο και διηγούταν την περιπέτειά της.

Απλά ντυμένη και πολύ άμεση με τις ασθενείς, η Aniston μοιράστηκε το πρόβλημά τους, δίνοντας σε πολλές απ’ αυτές μια τρυφερή αγκαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που παρατήρησαν και το δαχτυλίδι που φορούσε η 42χρονη ηθοποιός στο δεξί της χέρι, σημάδι πως ίσως η σχέση της με τον Justin Theroux έχει πάει ένα βήμα παραπέρα.

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης