Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη δέχθηκε επίθεση από δύο επίδοξους ληστές το βράδυ της Κυριακής κοντά στο σπίτι της και κατάφερε να τους απωθήσει.

«Είμαι ακόμα τρομαγμένη, ταραγμένη και φοβισμένη. Κατά τις 11 το βράδυ της Κυριακής βγήκα από το σπίτι για να πάω μέχρι το μίνι μάρκετ. Στην επιστροφή κι ενώ πλησίαζα προς το σπίτι μου τελείως αιφνιδιαστικά δέχθηκα την επίθεση δύο Πακιστανών με στόχο να μου αφαιρέσουν την τσάντα μου που είχα δεμένη στον αγκώνα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Θα το σκεφτούν καλά την επόμενη φορά που θα θελήσουν να την κλέψουν…

«Όση ώρα προσπαθούσαν να μου πάρουν την τσάντα μου, φώναζα σε βοήθεια με όση δύναμη είχα αλλά κανείς δεν άκουγε. Τότε, με πετούν στο δρόμο κάτω και προσπαθούσαν και οι δύο με τα χέρια τους να με πνίξουν. Δεν ξέρω πως βρήκα τόση δύναμη μέσα μου και κτυπάω τον έναν από τους δύο σε επίμαχο σημείο του» και συνεχίζει «Μου τραβούσαν τα μαλλιά και μου έδιναν χαστούκια αλλά εγώ συνέχιζα να φωνάζω. Είδαν ότι δεν κατάφεραν τελικά να μου πάρουν την τσάντα – γιατί είναι από εκείνες που τις δένεις στον αγκώνα και την είχα σφίξει τόσο δυνατά που ήταν δύσκολο να μου την πάρουν- και τράπηκαν προς φυγή».

Τελικά, κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς είχε χτυπήσει στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με πήγαν στο Ασκληπιείο Βούλας για εξετάσεις, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ράγισμα στον καρπό, μώλωπες και γρατσουνιές».

Μπράβο νεύρο η Μαρία και δεν της φαινόταν.

ΠΗΓΗ: radar.gr

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης