Φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι φήμες για πιθανή επανασύνδεση του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος «Spice Girls», το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία την πενταετία 1996-2001.

Η Geri Halliwell που αποχώρησε πρώτη από το συγκρότημα το 1998, είπε ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton και Mel C, σκέφτονται σοβαρά να ενωθούν ξανά για Τρίτη φορά στην καριέρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη ήταν το 2007, όταν οι Spice Girls έκαναν την πολύ επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία τους «’Return of the Spice Girls».

Συγκεκριμένα η Geri είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning»: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε φίλες. Προφανώς οι καριέρες μας αναπτύχθηκαν μέσα από αυτήν τη φιλία. Όλα όσα συνέβησαν μετά, είναι επιπλέον κέρδος. Πάντα συζητάμε σχετικά με νέα σχέδια. Αυτήν τη στιγμή θα είμαι ειλικρινής: Συγκεντρώνουμε πληροφορίες σχετικά με την πιθανότητα να ενωθούμε ξανά, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, τη στιγμή που όλα είναι ρευστά».


Οι Spice Girls στην τελευταία περιοδεία τους το 2007

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη ήρθε μόλις μερικές ημέρες μετά από τη συνεύρεση των κοριτσιών στο Λονδίνο, όπου βγήκαν έξω και φάγανε όλες μαζί.

Βέβαια, έλειπε η Victoria Beckham, η οποία βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει τη σειρά ρούχων της στην εβδομάδα μόδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης