Τα είδε όλα ο Κινέζος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017, 11:04
Τα είδε όλα ο Κινέζος
Ο «Κινέζος» του «Survivor» Ορέστης Τσανγκ έμεινε άφωνος στη χθεσινή ανακοίνωση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη περί αποχώρησής του.

Ο «Κινέζος» του «Survivor» Ορέστης Τσανγκ έμεινε άφωνος στη χθεσινή ανακοίνωση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη περί αποχώρησής τουΉταν από τις λίγες φορές που ο Τσανγκ δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία κι έτσι αναδείχθηκε υποψήφιος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, μαζί με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και έκρινε πως στο παιχνίδι θέλει να ξαναδεί τους δύο τελευταίους.

Η μεγαλύτερη είδηση, πάντως, δεν είναι η αποχώρηση του Κινέζου αυτή καθαυτή, αλλά η παραμονή της Ελισάβετ, η οποία έχει υπάρξει υποψήφια ούτε μία ούτε δύο, αλλά πέντε φορές!

Μάλιστα, αν και τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις των Τσανγκ-Αϊνατζόγλου είχαν εξομαλυνθεί, ουδείς μπορεί να ξεχάσει τους ομηρικούς τους καβγάδες και τις εκατέρωθεν «μπηχτές», όταν ο Τσανγκ, έχοντας πετύχει την ατομική ασυλία, ψήφιζε συνεχώς την Ελισάβετ για αποχώρηση.

Με την αποχώρηση του Ορέστη, τα social media πήραν «φωτιά», με τους χρήστες να τονίζουν πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σήμανε την «εκδίκηση του outsider», δηλαδή της νεαρής Ελισάβετ.Η ίντριγκα, οι καβγάδες και το... ερωτικό όνειρο

Ο κινεζικής καταγωγής Θεσσαλονικιός ήταν από την αρχή μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, καθώς κατηγορήθηκε μαζί με τον φίλο του Πάνο Αργιανίδη ότι έστηναν ίντριγκες προκειμένου να διώξουν παίκτες που δεν ήταν στην «παρέα» τους.

Η πρώτη «έκρηξη» έγινε στις αρχές του παιχνιδιού, όταν οι δύο φίλοι κατηγορήθηκαν ότι είχαν συνεννοηθεί να βγάλουν υποψηφίους τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Ακολούθησαν και άλλα παρόμοια περιστατικά, με την Ελισάβετ να του καταλογίζει πως είχε «εμμονή» μαζί της, καθώς την ψήφιζε διαρκώς για αποχώρηση.

Το κλίμα φαίνεται πως άλλαξε λίγο μετά το τροχαίο, αν και οι δύο υπο-ομάδες μέσα στους «μαχητές» παρέμειναν, κατά τα λεγόμενα του Θεσσαλονικιού Κινέζου. Ωστόσο, ακριβώς ύστερα από αυτό το περιστατικό και όταν πια έφυγε ο Πάνος Αργιανίδης και τα... στρατηγικά του τρικ, Ελισάβετ και Ορέστης ήρθαν πιο κοντά...

Ενδεικτικό του κλίματος που δημιουργήθηκε είναι το γεγονός ότι στην τελευταία ψηφοφορία ο Τσανγκ ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν ψήφισε τη νεαρή «μαχήτρια», ενώ ουδείς θα ξεχάσει το ερωτικό όνειρο που είδε ο Κινέζος, με πρωταγωνιστές - όπως άφησε να εννοηθεί ο Αργιανίδης- τον ίδιο και τη συμπαίκτριά του.

Κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης, αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του «μισθοφόρου», ο οποίος έκλεισε το μάτι του και έριξε ένα χαμόγελο στους «διασήμους».

Νικητής ο Σπαλιάρας

Σύμφωνα με διαρροές από την παραγωγή, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται πως έσπασε τα... κοντέρ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Όπως διέρρευσε, ο ηθοποιός και παρουσιαστής κέρδισε το 68% του κοινού, ενώ με αρκετά χαμηλότερο ποσοστό (17%) ακολούθησε η Ελισάβετ και με 15% ήρθε τρίτος ο Ορέστης.

Οι τηλεθεατές φαίνεται πως έχουν εντυπωσιαστεί από τη στάση του Σπαλιάρα στο παιχνίδι. Οι περισσότεροι δηλώνουν μέσω των social media ότι εκτιμούν το γεγονός ότι είναι ειλικρινής, αυθεντικός και πως διακατέχεται από μια «παιδική αθωότητα», διατηρώντας αποστάσεις από ίντριγκες και κάθε είδους κλίκα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017, 14:30