Της Αγγελικής Στόγια

Μπορεί όλα τα προγνωστικά να ήθελαν τον Ηρακλή Κόζα φαβορί για τον τίτλο του «Mister World 2016», τελικά όμως το μοντέλο δεν κατάφερε να προκριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος με το κεφάλι ψηλά θέλησε να μοιραστεί μέσω facebook τα συναισθήματά του, μετά την ήττα του, να ευχαριστήσει τον Ινδό που στέφθηκε τελικά «Mister World» αλλά και να πετάξει τα καρφιά του για τον εν λόγω διαγωνισμό.

Το μήνυμά του στο facebook:

«Δυνατός άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί και παραδέχεται την ήττα του, ακόμη κι αν αυτό πληγώνει και αφήνει μια πικρή γεύση στο τέλος. Παρόλο που ήμουν μέσα σε όλα τα προγνωστικά από τα μεγάλα φαβορί , ποτέ δεν έδωσα σημασία. Συγχαρητήρια στον Ινδό για τον τίτλο του Μιστερ Κόσμος, αξιόλογο άτομο το άξιζε. Πνιχτήκανε πολλά μέχρι την τελευταία στιγμή ,οι ισορροπίες ήταν λεπτές αλλά μπράβο του που τον αξίωσε ο Θεός να ζήσει μια τέτοια στιγμή..Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το τι έγινε και τι παιζόταν παρασκηνιακά, μπορεί να έρθει η στιγμή να μιλήσω και για αυτά ,προς το παρόν είμαι μια χαρά και έχω δύο πτήσεις για να επιστρέψω επιτέλους και πάλι Ελλάδα! Χθες η πικρία ήταν μεγάλη. Έδωσα όλον μου τον εαυτό και η λέξη “Greece” ακούστηκε πολλές φορές και με περηφάνια. Έτσι είναι η ζωή , δύναμη και προχωράμε μπροστά..Είμαι περήφανος για την χώρα μου και το ίδιο αισθάνονται όλοι αυτοί για την Ελλάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο..» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης