Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «7Μέρες Tv» παραχώρησε ο Λάμπρος Χούτος που μίλησε μεταξύ άλλων για τη λεγόμενη κλίκα των διασήμων και για τη σχέση που είχε στο Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, απάντησε: «Εμείς αρχικά είχαμε δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα και φαινόταν ότι το διασκεδάζαμε πάρα πολύ. Οι προθέσεις μας ήταν να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή συμβίωση μεταξύ μας και να παίζουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού. Όσον αφορά τον Αγγελόπουλο, πιστεύω πως μόνος του έβγαλε τον εαυτό του στο περιθώριο με τη στάση του, αλλά και την απόφαση του να παίζει εκτός κανονισμών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοσιογράφος θέλοντας να μάθει τι εννοεί με τα λεγόμενα του, ρώτησε τι ακριβώς έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Χούτος, αρκέστηκε στο να απαντήσει: «Για τον τρόπο που έπαιζε εκτός κανονισμών θα ήταν καλύτερα να μιλήσει ο ίδιος. Δεν έχω κάτι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Δεν μου έχει κάνει κάτι, θέλω να το διευκρινίσω αυτό. Ίσα ίσα, είχαμε και τις δικές μας στιγμές, καθώς όμως καλούμαι να ψηφίσω, δεν μπορώ να παραβλέψω τον τρόπο που κινήθηκε μέσα στο παιχνίδι».

Τέλος, όπως ανέφερε θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι ένας τίμιος παίκτης: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα είναι νικητής, αλλά σίγουρα θα ήθελα να είναι κάποιος που θα είναι τίμιος και παράδειγμα προς όλους».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης