Μετά την Adriana Lima που είχε παραδεχθεί δημοσίως την αυστηρή διατροφή που κάνει πριν το φαντασμαγορικό show της Victoria’s Secret, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για εννέα ημέρες, πίνει μόνο νερό και χυμούς πρωτείνης, και 12 ώρες πριν βγει στην πασαρέλα δεν πίνει ούτε νερό(!), άλλος ένας «άγγελος» της Victoria’s Secret εξομολογήθηκε τη σκληρή δίαιτα στην οποία υποβάλλεται καθημερινά, προκειμένου να είναι σε άψογη φόρμα για την πασαρέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 29χρονη καλλονή και μητέρα του 22 μηνών Flynn, Miranda Kerr, παραδέχθηκε ότι αισθάνεται μεγάλη πίεση για να διατηρείται πάντα σε συγκεκριμένο αριθμό κιλών, καθώς όπως εξηγεί, «είσαι με τα εσώρουχα μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, και όλοι κοιτάζουν κάθε σπιθαμή του κορμιού σου».

«Κάνω πολύ γυμναστική, και ιδιαίτερα Pilates, yoga, και boxing, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους γλουτούς μου, στα πόδια και στον κορμό μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή ασκούμαι εντατικά τρώω και ό,τι θέλω… αφού καθημερινά τρέφομαι με πράσινους χυμούς και σνακ πρωτείνης», προσθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης