Η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου ήταν οι μεγάλοι νικητές των μουσικών βραβείων του  ΜAD, που απονεμήθηκαν σε μια λαμπερή βραδιά στο θέατρο Βράχων.

Δια της απουσίας τους έλαμψαν η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν πήγα, ούτε έχω πάει ποτέ στη ζωή μου, το αποκλειστικό ρεπορτάζ της zougla.gr λέει ότι ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στη σκηνή με κοιλιά, σαν έγκυος, κάνοντας σχόλια του τύπου “όλες είναι έγκυες, γκαστρώθηκα και εγώ!”. Το αποτέλεσμα ήταν να παρεξηγηθεί ο Σάκης Ρουβάς.

Τη βραδιά άνοιξε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό η Έλενα Παπαρίζου. Η Πέγκυ Ζήνα εμφανίστηκε live, τραγουδώντας Κάιλι Μινόγκ με φοβερό στάιλινγκ από τον Τάσο Σωφρονίου, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε για μία ακόμα φορά το σόου του Σάκη.

Στη σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν επίσης, η Δέσποινα Βανδή, οι Going Through, η Βίκυ Καγιά, ο Κώστας Μαρτάκης και η Τάμτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τάμτα για εκατοστή φορά άλλαξε τελείως το λουκ της και ο κόσμος τρόμαξε να την γνωρίσει. Τέσσερις ώρες δήλωσε ότι της πήρε η “μεταμόρφωση”, αφού μόνο δύο ώρες έκανε να “ισιώσει το μαλλί”. Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το “μπικουτί” και την κ. Νανά Παλαιτσάκη.

Έξω από το θέατρο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία με ρεπόρτερ που έκαναν πολύ διακριτικές ερωτήσεις στους καλεσμένους του τύπου “Εσείς τα χαλάσατε ή είστε μαζί;” (στην Παπουτσάκη και στον Καραφώτη που δεν απαντήσανε), “Πόσων χρόνων είσαι;” (η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι είναι 30 χρόνων, ο Νίνο 26, οι υπόλοιποι απομακρυνθήκανε με ελαφρά πηδηματάκια), “Έχετε κάνει μπότοξ;” (στη Δέσποινα Βανδή που απέφυγε την ερώτηση) “Σκοπεύετε να παντρευτείτε;” (στο Νίνο που βγαίνει με την Δούκισσα Νομικού, αλλά δεν απάντησαν) και τέλος η καλύτερη ερώτηση της βραδιάς στον τραγουδιστή των Ονιράμα που περιμένει παιδί με την Σίσση Χριστίδου “Θέλετε να γίνετε καλός μπαμπάς;” (Όχι, θέλει να γίνει κακός πατέρας, μα ερώτηση είναι αυτή; απάντησε ο κολλητός του). Εμείς θα δώσουμε το δικό μας βραβείο στους ρεπόρτερ που κάλυψαν τη βραδιά. Και του χρόνου παιδιά!

 

ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP – ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΙΚΟ

 Μόνο για σένα – Νίκος Βέρτης

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP – POP 

Το φιλί της ζωής – Έλενα Παπαρίζου 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP – ΕΝΤΕΧΝΟ 

Δες καθαρά (Face a La Mer) -Ανδριάννα Μπάμπαλη 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP – ROCK

Μπου###λο – Νίκος Μίχας 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP – HIP HOP 

Μέσα σου – Stavento

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP – ALTERNATIVE

Γαμήλιο πάρτυ – Locomondo

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ 

Σάκης Ρουβάς  

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ 

Έλενα Παπαρίζου

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Νίκος Οικονομόπουλος

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Ο παράδεισος δε φτιάχτηκε για μας – Μιχάλης Χατζηγιάννης / Δέσποινα Ολυμπίου

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Onirama  

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 

Έλενα Παπαρίζου

VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ψηλά το κεφάλι – Goin Through

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP 

Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα – Βαγγέλης Καλαϊτζής

SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μπου***λο – Νίκος Μίχας

FASHION ICON ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 

Τρέξε – Πέγκυ Ζήνα

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ-ΑΤΑΚΑ

Στην υγειά της αχάριστης – Αλέκος Ζαζόπουλος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης