Τα χρήματα λένε δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά σίγουρα κάνουν την ζωή πολύ καλύτερη. Αυτό φαίνεται έχουν στο μυαλό τους  και οι πιο γνωστοί αθλητές του πλανήτη, και επένδυσαν σε κάτι «άνετο» για να «βάλουν μέσα το κεφαλάκι τους».

Η αξία των συγκεκριμένων σπιτιών ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μέσα μπορεί να έχουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tiger Woods

Ο πλέον διάσημος γκολφέρ του πλανήτη, μένει σε ένα «απλό» σπίτι, το οποίο κοστίζει 60 εκ. δολάρια και μέσα έχει γήπεδο τένις, φυσικά γήπεδο γκολ, αλλά και 4 υπνοδωμάτια, γυμναστήριο και πισίνα..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Michael Schumacher

Ο «Σούμι» φαίνεται πως του έφτανε ένα σπίτι και αποφάσισε να αγοράσει ένα ολόκληρο νησί. Έτσι
έχει βρει τον δικό του «παράδεισο» και αυτός είναι ένα νησί στο Ντουμπάι, και από τις φωτογραφίες που βλέπουμε, μάλλον ο Γερμανός έχει εκεί ότι θέλει.

Wayne Rooney

Ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει επενδύσει ένα σεβαστό ποσό στο σπίτι του, το οποίο και βρίσκεται στην Αγγλία. Γήπεδα, πισίνες, σινεμά και γκαράζ για να χωράει τα αυτοκίνητα του, έχει στο «φτωχικό» του ο  Ρούνεϊ.

LeBron James

Ο «βασιλιάς» του NBA, δεν έχει πρόβλημα φυσικά να δώσει 9 εκ. δολάρια για το παλάτι του. Προφανώς και αυτό βρίσκεται στο Μαϊάμι και έχει μέσα μόλις 8 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, ενώ φυσικά η πισίνα και το σινεμά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Michael Jordan

Για το τέλος αφήσαμε τον Τζόρνταν, ο οποίος και αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Σικάγο..Όπως θα δείτε μιλάμε για ένα φανταστικό σπίτι, το οποίο και έχει τιμή πώλησης στα 29 εκατομμύρια δολλάρια.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης