Η Μιμή Ντενίση είναι εξοργισμένη και δε το κρύβει. Με μια συνέντευξη φωτιά στο περιοδικό Down Town, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και για τη κριτική που ασκεί πάνω της εδώ και τόσο καιρό.

Αφορμή για το ξέσπασμά της, ήταν το τελευταίο σατιρικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλο που όταν έμαθε πως  η ηθοποιός ετοιμάζεται γι΄άλλη γη γι΄άλλα μέρη, είπε πως στα αγγλικά μπορεί η να έχει περισσότερο ταλέντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Μιμή Ντενίση του έδωσε την απάντηση της: «Αυτή η μπούρδα που ειπώθηκε δε μπορεί να έχει συνέχεια. Αυτό δεν είναι σάτιρα. Σιχάθηκα πια! Υπάρχει ένας ολόκληρος  κόσμος που τον έχτισα  με κοπιαστική δουλειά. Όχι με χάρες! Και όχι με φιλίες!» ξεσπά η ηθοποιός.

 Παράλληλα όπως αναφέρει στη συνέντευξή της η σάτιρα πρέπει να έχει όρια όπως και η ελευθερία: «Δε γίνεται να μην υπάρχουν όρια. Τα όρια λοιπόν  της ελευθερίας πρέπει να μπαίνουν εκεί που θίγω και καταπατώ την ελευθερία τη δική σου. Έχω δεχτεί σάτιρα με κακοήθεια! Κριτική σαρκοφαγική, κανιβαλιστική και με κακία. Που βοηθούν όλα αυτά; Πείτε μου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης