H Penelope Cruz και ο Johnny Depp έχουν απίστευτη χημεία και γι’ αυτό και πέρα από τις σχέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, διατηρούν και φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Ο γόης Johnny αποκάλυψε ότι η Ισπανίδα ηθοποιός έκανε μερικά μαθήματα στον Johnny Depp πάνω στη μητρική της γλώσσα, τα οποία δεν ήταν και τόσο «σεμνά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» στην οποία συμπρωταγωνιστούν, είπε σχετικά: «(Η Penelope) μου έμαθε τα πιο πρόστυχα ισπανικά που μου έχουν μάθει ποτέ. Είναι τόσο απρεπή που δεν μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή. Θα ήταν κακή ιδέα. Θα με κυνηγούσε μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, ο Depp είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τη συμπρωταγωνίστριά του και τη συνεργασία τους: «Το παράξενο ήταν πως, όταν ξαναειδωθήκαμε, ήταν σαν να είχαμε τελειώσει τα γυρίσματα του “Blow” την προηγούμενη εβδομάδα. Κολλήσαμε αμέσως. Ό, τι υπήρχε μεταξύ μας, σε επίπεδο χημείας, πήρε αμέσως φωτιά. Νιώσαμε πως ήταν σωστό, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης