Τις πιο γλυκές ευχές και τα πιο ανεκτίμητα δώρα πήρε η Ορθούλα Παπαδάκου χθες στα γενέθλιά της. Η Ορθούλα, που τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει το δικό της εστιατόριο στη Γλυφάδα, αποφάσισε να γιορτάσει οικογενειακά αυτή την ιδιαίτερη μέρα, με τα πρόσωπα που την έχουν στηρίξει στη δύσκολη περιπέτεια της υγείας της.

Τώρα λοιπόν η Ορθούλα χαμογελάει και πάλι αφήνοντας τις άσχημες στιγμές που πέρασε οριστικά στο παρελθόν. Προτού λοιπόν γιορτάσει με τους φίλους της το βράδυ, αποφάσισε να κάνει ένα οικογενειακό γεύμα, με τη βαφτιστήρα της να είναι η πρώτη που έφτασε στο κάλεσμα και την αγκάλιασε δίνοντάς της το πρώτο φιλί. Μάλιστα, η Ορθούλα δεν την άφηνε από την αγκαλιά της αφού ακόμη και όταν έκοψε τη λευκή τούρτα την είχε μαζί. Η TV persona όμως μοιράστηκε την αγκαλιά της και με τα ανίψια της που είναι όλη της η ζωή και η μεγάλη της αδυναμία εξίσου. Μάλιστα, για τη λατρεμένη τους θεία επέλεξαν ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας: μια ζωγραφιά με τις υπογραφές τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύσκολα λοιπόν θα μπορούσε να μη συγκινηθεί η πρώην «real housewife», η οποία έσβησε αρκετά κεράκια στην τούρτα και άκουσε το «happy birthday» τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγάλους προσκαλεσμένους της. Ανάμεσά τους οι γονείς της, ο αδερφός της Τζορτζ και η νύφη της Μάντα Παπαδάκου, αλλά και η κουμπάρα της Ντόλυ. Η Ορθούλα μπορεί να είναι ιδιοκτήτρια, αλλά δεν κάθισε στο τραπέζι. Ήθελε να δει πως όλοι ήταν ευχαριστημένοι και απόλαυσαν όσο εκείνη το κυριακάτικο γεύμα.

Μάλιστα, εκτός από το μενού, είχε φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και όλοι, εκτός από το πλατύ χαμόγελο, έδωσαν τις καλύτερες ευχές μέσα από την καρδιά τους στην οικοδέσποινα.

Πηγή: Espresso
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης