Η επί πέντε χρόνια στυλίστρια της Amy Winehouse, Naomi Parry, μιλάει στο νέο τεύχος του New York Times Magazine, για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις που είχε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Η Amy Winehouse δεν ήθελε πια να φοράει μαύρα ρούχα. Ένοιωθε, ότι έμοιαζε με μάγισσα. Κατά τη διάρκεια ενός τουρ την περσινή χρονιά, τα μέλη του συγκροτήματος που την συνόδευαν ήταν ντυμένα με κοστούμια σε κοραλί αποχρώσεις, μαύρα γυαλιστερά πουκάμισα και βελούδινα παπούτσια» αναφέρει η Νaomi Parry.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Parry είχε σχεδιάσει έναν μικρό αριθμό κοντών φορεμάτων για την Winehouse σε διάφορα χρώματα και σχέδια εμπνευσμένα από το τροπικό θέμα της περιοδείας.

Τα μεγάλα της σκουλαρίκια πολλές φορές προέρχονταν από μικρά, φτηνά μαγαζιά του Λονδίνου. Το αστέρι του Δαυίδ και άλλα χρυσαφικά ήταν κειμήλια της γιαγιάς της. Τα τακούνια που φορούσε επί σκηνής τα αποχωριζόταν εντός δεκαλέπτου και τα αντικαθιστούσε με άνετες μπαλαρίνες. Όπως είπε η Parry «Το μόνο που την ενδιέφερε όταν ήταν πάνω στη σκηνή ήταν τα τραγούδια και η μουσική της».

Στο νέο τεύχος του New York Times Magazine όλα αυτά τα φορέματα είναι φωτογραφημένα – και το αποτέλεσμα προκαλεί ένα αίσθημα τρυφερότητας ανάμεικτο με μελαγχολία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

  

 

 

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης