Τα τρυφερά λόγια γνωστού Έλληνα παρουσιαστή για τη μητέρα του

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 12:54
Τα τρυφερά λόγια γνωστού Έλληνα παρουσιαστή για τη μητέρα του
Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του και είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται μέσω instagram τα συναισθήματά του για εκείνη. Το ότι για πολλούς μήνες ζει μακριά της, είναι κάτι που του κοστίζει, για αυτό κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα και πηγαίνει στο χωριό του στο Μεσολόγγι, φροντίζει να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με τη μητέρα του, την κυρία Χαρούλα.

Ο Νίκος Αλιάγας που μαζί με τη σύζυγό του βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, φωτογράφισε τη μητέρα του στη θάλασσα, γράφοντας τα εξής τρυφερά λόγια στο instagram.

«Η γυναίκα με το καπέλο ερχόταν σε αυτήν την παραλία, από τότε που ήταν παιδί. Κοιτούσε τον ορίζοντα και ονειρευόταν ταξίδια. Σε μια άλλη ζωή, σε έναν άλλο κόσμο. Ο χρόνος είναι μια ασυμμετρία που έρχεται σε εμάς σαν το κύμα των αναμνήσεών μας. Η γυναίκα με το καπέλο δεν νοσταλγεί κάτι, αλλά οι μνήμες δεν την εγκαταλείπουν. Τα μελτέμια φωνάζουν, αλλά οι λέξεις αντηχούν μέσα μας. Η γυναίκα με το καπέλο είναι η Χαρούλα, η μητέρα μου» έγραψε ο παρουσιαστής που κάνει καριέρα στη Γαλλία.

Δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 12:54