Τα βουρκωμένα μάτια της Ελένης κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010, 14:15
Κορίνα Ασλανίδου
Τα βουρκωμένα μάτια της Ελένης κατά τη διάρκεια της εκπομπής
Μπορεί η Νατάσσα Θεοδωρίδου να ήταν back stage κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και να παρακολουθούσε την φίλη της, τα τραγούδια της όμως που ακούστηκαν στην εκπομπή συγκίνησαν την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε play back με την φωνή της Νατάσσας, δύο τραγούδια της… Το αγαπημένο της παρουσιάστριας «Κόκκινη γραμμή», την έκανε να βουρκώσει. Όσο κι αν ο Νίκος Μουτσινάς, προσπαθούσε να κάνει χιούμορ για να γελάσει, η Ελένη ακούγοντας «…τώρα λοιπόν τραβάω σε όλα μια κόκκινη γραμμή…» συγκρατήθηκε πολύ για μην βάλει τα κλάματα, γι΄ αυτό σηκώθηκε και έδωσε ένα φιλί στην φίλη της, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια. Δύσκολη στιγμή on air όμως ήταν και η σύνδεση με παιδίατρο.

Η Ελένη μόλις προλόγισε τον γιατρό, έσκυψε το κεφάλι, έβαλε το χέρι της μπροστά και άρχισε να κλαίει και να γελάει μαζί. Αμέσως παρακάλεσε να «πέσουν» διαφημίσει αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα. «Το κεφάλι μου… εκτάκτως πάω τώρα σε διαφήμιση με συγχωρείτε γιατρέ… Συγγνώμη απ΄ όλους…», είπε η παρουσιάστρια και πήγαν σε break. Η σημερινή εκπομπή ήταν σίγουρα πολύ πιο δύσκολη για την Ελένη από την χθεσινή…

Διαβάστε επίσης:

Έβγαλε στην εκπομπή την αδερφή του Λάτσιου, στα παρασκήνια ήταν η Θεοδωρίδου
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010, 13:44

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010, 14:55