«Έμενα μου αρέσει πάρα πολύ να λένε ότι είμαι fashion icon. Τιμή μου και χαρά μου!» εξήγησε η Τάμτα στον Πέτρο Κωστόπουλο στη συνάντησή τους στην εκπομπή «Βράδυ». Ωστόσο, παραδέχτηκε: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, δεν θα ντυνόμουν έτσι στους δρόμους», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξήγησε ότι δεν πηγαίνει ποτέ ντυμένη εκκεντρικά στο σχολείο της κόρης της: «Προσπαθώ γενικώς στο σχολείο να έχω το ύφος της μαμάς πιο πολύ» είπε.

Όταν πάντως ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε αν στην πίστα «κρατιέται», ώστε να μην βγαίνει πολύ σέξι, η 30χρονη τραγουδίστρια απάντησε: «Όχι, είναι κάτι που δεν αποφεύγω καθόλου. Δεν σκέφτομαι τι θα βγει. Κάνω αυτό που είμαι βασικά. Δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να βγω “κάπως”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος σχετικά με τη δεύτερη συνεργασία της επί σκηνής με τον Σάκη Ρουβά, είπε πως θα ήθελε να υπάρξει και τρίτη, έστω κι αν αυτό ακουστεί υπερβολικό, ενώ για τον Σάκη ως επαγγελματία δήλωσε: «Δεν είναι καθόλου πιεστικός. Τουλάχιστον εμένα δεν με έχει καταπιέσει. Ούτε αγχωτικός είναι. Βέβαια, στο μαγαζί τώρα δεν συναντιόμαστε πολύ, γιατί όταν τραγουδάω εγώ αυτός ετοιμάζεται και όταν εγώ κατεβαίνω, αυτός ανεβαίνει. Επί σκηνής περισσότερο συναντιόμαστε».

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης