Το βραβείο «Τηλεοπτικής Προσωπικότητας» παρέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, που φέτος –σε αντίθεση με πέρυσι-, όχι μόνο παρευρέθη στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς», αλλά απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την πολιόρκησαν λίγο πριν μπει στην αίθουσα. Πώς αλλάζουν, όμως, τα πράγματα. Έναν χρόνο πριν, έχοντας χωρίσει μόλις μερικούς μήνες από τον Γιάννη Λάτσιο, η παρουσιάστρια, παρόλο που και πέρυσι είχε κερδίσει βραβείο, δεν είχε δώσει εσκεμμένα το «παρών», θέλοντας να αποφύγει την πολλή δημοσιότητα και τις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον χωρισμό της.

Περίπου έναν χρόνο μετά, στο πλευρό του νέου της αγαπημένου, Ματέο, όχι μόνο έδωσε το «παρών», αλλά στάθηκε όρθια επί ώρα, απαντώντας σε κάθε ερώτηση, κεφάτη, χαμογελαστή και εμφανώς ανανεωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ματέο δεν είπε τίποτα, είπε όμως πόσο τιμητικό θεωρεί το ότι κέρδισε αυτό το βραβείο: «Σημασία έχει ότι από τη στιγμή που ο κόσμος επιλέγει να σε ψηφίσει ή με λίγα λόγια να σε υποστηρίξει, αυτό είναι σπουδαίο πράγμα».

Πού φυλάει όλα αυτά τα βραβεία τα οποία έχει κατά καιρούς κερδίσει; Αν και αρχικά ντρεπόταν, τελικά το αποκάλυψε: «Δεν υπάρχει ένα σημείο που να χωράνε να μπουν, οπότε τα έχω όλα μαζεμένα μέσα σε μια κούτα».

Έχοντας κλείσει 16 χρόνια στην παρουσίαση του πρωινού και 19 συνολικά στην τηλεόραση, τον προσωπικό και επαγγελματικό της απολογισμό σκέφτεται να τον κάνει κάπου στα… 80! «Αν ζω, και γυρίσω πίσω το χρόνο και σκεφτώ τι έχω κάνει σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου και τα επαγγελματικά αλλά κυρίως τα προσωπικά, τότε θα δω αν αξίζω κάποιο άλλου είδους βραβείο εκτός τηλεόρασης» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που έχει υπογράψει συμβόλαιο και για του χρόνου, αποκάλυψε ότι δεν επαναπαύεται και την αγχώνουν πολλά πράγματα: «Κυρίως με αγχώνει το πώς είναι σήμερα η ζωή πολλών συναδέλφων μου. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό. Πρώτα για εκείνους οι οποίοι πραγματικά έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, και βέβαια και για όλους εμάς που, όταν βλέπεις ότι καίγεται το σπίτι του διπλανού σου, κάποια στιγμή μπορεί ν΄ακουμπήσει και το δικό σου».

Όσο για τις γυναίκες; Κατά τη γνώμη της, οι περισσότερες αξίζουν βραβείο, γιατί «η γυναίκα έρχεται σε αυτή τη ζωή για να προσφέρει. Σε όλο τον κόσμο. Στο παιδί της, στον άνδρα της, στους φίλους της, στους συναδέλφους της, νομίζω ότι η γυναίκα, όσο ζει, προσφέρει παντού».

ΠΗΓΗ: Star

Διαβάστε επίσης: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στις «Γυναίκες της Χρονιάς»;

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης