Ψιλή κουβεντούλα για το… πέρδεσθαι και για το αν «αφήνει τέτοιου είδους δωράκια» ο Θέμης Γεωργαντάς στην Σίσσυ Χρηστίδου, είχαν πιάσει στο «Μες στην Καλή Χαρά», έχοντας μάλλον μπερδέψει το χιούμορ και την χαλαρή ατμόσφαιρα με το τι κάνει κάποιος σε πολύ προσωπικές στιγμές στο σπίτι του…

Η όλη κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή μία περίεργη είδηση που παρουσίαζε ο Παύλος Σταματόπουλος, σύμφωνα με την οποία το πέρδεσθαι απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους στο Μαλάουι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκστασιασμένος τότε ο Θέμης Γεωργαντάς για το θέμα, είπε να «βάλει» τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως αν σου έρθει «αυτό το πράγμα» όπως το αποκάλεσε, «το αφήνεις εκείνη την ώρα και αντίο ζωή!».

Το λόγο πήρε αμέσως η Σίσσυ Χρηστίδου και απευθυνόμενη στον Θέμη ρώτησε, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακούσουν τα αυτάκια της: «Δηλαδή εσύ που κάθεσαι δίπλα μου δύο χρόνια τώρα όποτε σου έρχεται απελευθερώνεσαι;».

«Μερικά δωράκια μπορεί να στα έχω δώσει», της απάντησε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια με την Ναταλία να κρύβεται πίσω από το χέρι της από… ντροπή για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν σταμάτησαν όμως σε αυτά! Μετά από διαφημιστικό διάλειμμα εμφανίστηκαν όλοι πλυν του Θέμη, που είχε αρωματίσει δήθεν το χώρο, με μάσκες λόγω της άσχημης μυρωδιάς! «Στην περίπτωση του Θέμη είναι “Αφέθηκα”», είπε ο Σταματόπουλος για τον Θέμη και έτσι μας… αποτελείωσε.

Αλήθεια τι φταίνε οι έρμοι οι τηλεθεατές που έχουν τις δικές τους σκοτούρες να δέχονται άχρηστες πληροφορίες όπως αν ο Θέμης Γεωργαντάς «αερίζεται» και πότε; Εντάξει είπαμε… τα τσούξατε μια φορά στην εκπομπή… Γελάσαμε, αλλά αυτό τώρα καταντά και αηδία!

Πηγή: Star

Διαβάστε επίσης: Ο Θέμης και το… τρακτέρ
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης