Ο James Franco ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του David Letterman , όπου μίλησε για τη φετινή παρουσίαση των Όσκαρ, και απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν ότι ήταν «ο χειρότερος οικοδεσπότης που έχει περάσει ποτέ» αλλά και σε αυτούς που υποστήριξαν ότι παρουσίασε τη βραδιά υπό την επήρεια ουσιών!

«Λένε ότι ήμουν υπό την επήρεια. Μπορώ να το καταλάβω. Την αγαπώ την Anne Hathaway, αλλά είναι τόσο δραστήρια και ενεργητική που είναι δύσκολο να φαίνεσαι βράχος όταν είσαι δίπλα της. Γίνεται σύγκριση. Ίσως δεν είχα πολύ ενέργεια. Είπα τα λόγια μου όσο καλύτερα μπορούσα», είπε χαρακτηριστικά στον Letterman, ο οποίος τον ρώτησε: «Γιατί σε ενδιαφέρει;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος ηθοποιός απάντησε: «Γιατί, όχι, ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω ο καλύτερος οικοδεσπότης των Όσκαρ που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν ήταν στη λίστα των προτεραιοτήτων μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιέφερε και ότι δεν προσπάθησα σκληρά, έτσι;».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αλλά το πιο υποκριτικό είναι ότι μέχρι να παρουσιάσω τα Όσκαρ, όλοι έλεγαν ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα Όσκαρ, ότι έχουν πεθάνει, ότι είναι βαρετά, ότι είναι στο τέλος μίας μεγάλης περιόδου απονομών και πως δεν νοιάζεται κανείς. Λοιπόν, όταν όμως δεν τα παρουσιάζεις με τον τρόπο που θέλουν, ξαφνικά ενδιαφέρονται και δεν σταματούν να μιλούν γι’ αυτά».

Πηγή :yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης