Και η Μαρία Μπεκατώρου, με τη σειρά της, εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε, όπως είναι φυσικό, για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», για τον σύζυγό της και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Για το «Just The Two Of Us»: «Είμαι ευτυχισμένη, πέρναγα πάρα πολύ καλά, έκανα κάτι που μου άρεσε, από μικρή έλεγα “να είμαι σ’ ένα στούντιο και να αλωνίζω” και τελικά το έκανα. Πλέον με ξέρει τόσος κόσμος. Δεν περίμενα ότι θα έφτανα εκεί που έφτασα. Έλεγα στις φίλες μου να με ψηφίζουν, για να μην φύγω από το πρώτο show. Σ’ όλα τα live βγαίναμε τελευταίοι στη βαθμολογία. Φαίνεται πως στον κόσμο άρεσε αυτό το θέαμα».

Για τους άνδρες:
«Μου αρέσουν οι ψηλοί άνδρες. Μου αρέσει που είμαι κοντούλα εγώ να χάνομαι μέσα στην αγκαλιά του άλλου. Είχα σχέση μόνο με δύο άνδρες. Νομίζω πως φτάνουν».

Για την πρόταση γάμου:
«Ο άνδρας μου δεν ήθελε να με παντρευτεί. Πέρναγαν τα χρόνια, μεγάλωνα και του έλεγα, “τι θα γίνει” και απαντούσε “θα δούμε” και σχολίαζα “μα περνάνε τα χρόνια” για να ακούσω “κάνε υπομονή”. Ε, κάποια στιγμή του είπα και εγώ μετά τα 8 χρόνια, πάμε στην εκκλησία να κλείσουμε ημερομηνία».

Θα έφευγε από το Τηλεάστυ;
«Είναι πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να φύγω από εκεί. Αυτό που έγινε φέτος που ήμουν και εκεί και στο show μου άρεσε».

Για τη σχέση της με τον Καρατζαφέρη:
«Με τον Γιάννη (Καρατζαφέρη) ήμουν 9 χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα αρνητικά σχόλια: «Δεν με πείραξε το σχόλιο για τα λαχανάκια Βρυξελλών. Γιατί μου αρέσουν τα λαχανάκια. Δεν με ενόχλησε το σχόλιο, γιατί, όταν γίνεσαι γνωστός, δεν μπορείς να αρέσεις σ’ όλους».

Για τον Κανάκη και τον Χολίδη:
«Ο Κανάκης είναι πιο… είναι άλλο στιλ. Πιο μελαχρινός πιο…, ο Χρήστος είναι πιο παλαιάς κοπής αρσενικό».

Για τις φήμες που τη θέλουν να έχει «κλείσει» διάφορες εκπομπές:
«Τα κανάλια μού έχουν πει πως θα κάνω το “Master Chef junior”, αλλά και πως θα παίξω στη ταινία του Καπουτζίδη. Τα κανάλια όλα μαζί μου το είπαν. Ακόμα και να παίξω στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” μου είπαν τα κανάλια. Ο Ψινάκης δεν μου το είπε, εξέφρασε απλά τον θαυμασμό του».

Τι είδους άνθρωπος είναι τελικά η Μαρία:
«Εγώ είμαι το δικό μου βιολί. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος».

Πηγή: yupi.gr

Διαβάστε επίσης: «Είχα εννέα χρόνια σχέση με τον γιο του Καρατζαφέρη»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης