Τέλος στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει για την κληρονομιά του Prince έδωσε το δικαστήριο της Μινεσότα καθώς αποφάνθηκε ότι τα έξι αδέλφια του σταρ της ποπ είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του.

Ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου 2016, σε ηλικία 57 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναλγητικών άφησε πίσω του μια αμύθητη περιουσία που περιλαμβάνει ακίνητα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων και ακυκλοφόρητα τραγούδια και βίντεο τα οποία βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιό του και η αξία των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Star Tribune ο «πρίγκιπας» της ποπ είχες δεκάδες ακίνητα στις κομητείες Κάρβερ και Χένεπιν αξίας περίπου 24,5 εκατ. δολαρίων, 110.000 δολάρια σε τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς και 67 ράβδους χρυσού συνολικής αξίας 840.000 δολαρίων.

Επιπρόσθετα εταιρείες όπως η Paisley Park Enterprises Inc., η NPG Records Inc., η NPG Music Publishing και η LotusFlow3r είχαν ρευστότητα μεγαλύτερη των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στα αντικείμενα η αξία των οποίων δεν έχει αξιολογηθεί αλλά περιλαμβάνονται στη λίστα που κατατέθηκε στο δικαστήριο της Μινεσότα, βρίσκονται μουσικά όργανα, κοσμήματα, έπιπλα, μια Bentley του 2006 και οι σπάνιες μοτοσικλέτες του τις οποίες αποκαλούσε Purple Rain και Graffiti Bridge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του τραγουδιστή θα πρέπει να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας του.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης