Γλέντησαν λουκούλλεια την επιτυχία τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Βασίλης Τερλέγκας. Τα νέα τραγούδια του Θέμη Αδαμαντίδη μόλις κυκλοφόρησαν, ενώ σε λίγες μέρες αναμένουμε και νέο ζει μπέικο από το Βασίλη Τερλέγκα!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Βασίλης Τερλέγκας απόδειξαν ότι είναι η ισχύς εν τη ενώσει προκαλώντας κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο το αδιαχώρητο στο ΑΣΤΡΑ στην οδό Λιοσίων. Οι δυο μεγάλοι τραγουδιστές όμως επιφυλάσσουν μια ακόμη μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους. Πολλά νέα λαϊκά τραγούδια που θα γίνουν αναμφισβήτητα μεγάλα σουξέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη στα ραδιόφωνα κυριαρχεί η νέα ερωτική μπαλάντα του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην καρδιά» με την υπογραφή του Ανδρέα Κομπόση, ενώ αναμένεται σε λίγες μέρες και ένα ζεμπέκικο φωτιά από τον Βασίλη Τερλέγκα που το υπογράφει η στιχουργός, την οποία εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια, Μαίρη Κουφανδριοπούλου!

Πρόσφατα όλη η ομάδα του ΑΣΤΡΑ μαζί με τον επιχειρηματία του Χρήστο Αγγελόπουλο, γιόρτασαν την επιτυχία με ένα λουκούλλειο γεύμα στο Bowling Center στο Πειραιά, όπου στην παρέα τους προστέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης