Αν και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, τα τελευταία χρόνια το μόντελινγκ δεν αποτελεί τη βασική δουλειά της Υβόννης Μπόσνιακ. Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου όχι μόνο ασχολείται πλέον με τη φιλανθρωπία, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αφήσει την καριέρα της για να κάνει οικογένεια. «Καμιά δουλειά δεν είναι πιο σημαντική από την οικογένεια. Οπότε, αν η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη, φυσικά και θα το έκανα!» δηλώνει η Υβόννη.

Το μοντέλο σερβικής και γερμανικής καταγωγής μίλησε για τα όνειρα που είχε πριν έλθει στην Ελλάδα και το κατά πόσον αυτά έχουν πραγματοποιηθεί. «Δεν σκεφτόμουν καν να έλθω στην Ελλάδα. Όμως, κόλλησα εδώ και χαίρομαι πολύ για αυτό. Υπάρχει μια ρήση που λέει πως, όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει. Καμιά φορά η ζωή μάς οδηγεί να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως, όταν θέτεις μακρινούς στόχους, χάνεσαι. Εγώ πηγαίνω βήμα βήμα. Όταν ολοκληρώσω τη μια αποστολή, πηγαίνω στην επόμενη. Σίγουρα έχω μεγάλα όνειρα, όπως ότι θα αλλάξω τον κόσμο και θα τον κάνω καλύτερο. Μπορεί να είναι αδύνατον, αλλά τουλάχιστον θέλω να προσφέρω ένα λιθαράκι βοηθείας. Κάτι που είναι μικρό για εμάς, είναι μεγάλο για άλλους. Κάθε μέρα βάζω μεγαλύτερους στόχους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή της στο «ΟΚ!», η Υβόννη δεν θα άλλαζε τίποτα στη ζωή της. Ο λόγος; «Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλα τα σωστά και τα λάθη που έχω κάνει. Όλοι κάνουμε λάθη και μαθαίνουμε από αυτά – αυτό έχει αξία στη ζωή. Να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να μη σκεφτόμαστε πως γεννηθήκαμε τέλειοι».

Όσο για το τι εύχεται να της φέρει η χρονιά που μόλις ξεκίνησε; «Δεν μου λείπει κάτι, οπότε εύχομαι να είμαι ευτυχισμένη όπως ήμουν πέρυσι, που ήταν με διαφορά η πιο αναπάντεχα όμορφη χρονιά για μένα. Εκτός από το ότι εύχομαι όσοι αγαπώ να είναι υγιείς και δυνατοί απέναντι στις δυσκολίες, θέλω να βλέπω και τον κόσμο γύρω μου να χαμογελάει».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για γνωστή εταιρεία ρούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Star
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης